Dolar

43,5989

Euro

51,7717

Altın

7.018,27

Bist

13.767,72

‘Zengin parayı versin, garibanın çocuğu ölsün’

Asker yakını, ‘Zengin parayı versin evde yatsın, garibanın çocuğu ölsün’ diye tepki gösterdi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-16 12:42:45

‘Zengin parayı versin, garibanın çocuğu ölsün’

Ajansların haberine göre, Bingöl'de öldürülen Astsubay Muhammet Gürlek'in Osmaniye Kadirli ilçesinde baba evine acı haberi veren görevliler, aile yakınlarını teselli etmekte zorlandı. Astsubay Muhammet Gürlek'in yakınları karşılarında askerleri görünce, sinir krizi geçirdi.

10 günlük asker babası olduğunu belirten mahalle sakini bir kişi “Versin zengin parayı yatsın evde, benim gibi garibanın çocuğu ölsün. Niye bir milletvekilinin çocuğu ölmüyor. Niye bir fabrika sahibinin çocuğu ölmüyor” diye tepki gösterdi.

Gürlek'in ilçeye bağlı Kösepınarı Fındıcak Mahallesindeki ailesine acı haberi Kaymakam Muhittin Pamuk ve İlçe Jandarma Komutanı Hakan Bozgedik verdi. Henüz 21 yaşında olan can veren Gürlek'in haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelen Gürlek'in Mehmet isminde Urfa'da öğretmenlik yapan ağabeyi ve Yunus Emre isminde liseye giden bir erkek kardeşi bulunuyor. Baba Hacı Gürlek'in fakir olduğu ve 5 koyun ve birkaç dönüm tarla ile geçimlerini sağladığı kaydedildi.

Bingöl-Erzurum karayolu üzerinde bulunan Hacılar Köyü mevkisinde PKK tarafından yapılan saldırı sonucu 3 asker hayatını kaybetmiş, 6 asker ise yaralanmıştı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Araca fare atladı; polis çevirmesinde kaçtı

Haber Ara