$

Dolar

46,8758

Euro

53,7098

£

Sterlin

63,0199

Frank

58,0879

Gram Altın

6.210,3200

Bitcoin

2.962.925

$

Dolar

46,8758

Euro

53,7098

£

Sterlin

63,0199

Frank

58,0879

Gram Altın

6.210,3200

Bitcoin

2.962.925

YAŞAM

Yangına el yapımı patlayıcı neden olmuş

Mersin'de 4 katlı bir binada çıkan ve büyük çapta hasara yol açan yangının, 'terör örgütü' yandaşlarınca polis ekiplerine atılan el yapımı patlayıcıdan çıktığı belirlendi.

22.10.2015 - 00:48
fahrettindede
Yangına el yapımı patlayıcı neden olmuş
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi 156. Cadde üzerindeki 4 katlı binada meydana gelen yangınla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, bölgedeki MOBESE kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede, Siteler Polis Merkezi'nin de bulunduğu cadde üzerinden geçen zırhlı polis aracına, küçük yaşta çocuklar tarafından önce taş, ardından aracın durması üzerine el yapımı patlayıcı atıldığı belirlendi. Patlayıcının atılmasının hemen ardından binanın altındaki yün deposu önündeki elyafların alev aldığı ve kısa sürede tüm binayı sardığı tespit edildi.

MOBESE kayıtlarında, polis merkezinde görevli Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'nın (TOMA) yangın söndürme çalışmalarında itfaiyeye yardım ettiği de görüldü.

POLİSİ SUÇLAMIŞLARDI

Öte yandan, bugün öğleden sonra meydana gelen ve binadaki yaklaşık 10 dairenin tamamen kullanılmaz hale gelmesine, çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden olan yangının, polisin attığı gaz bombasından çıktığı ileri sürülmüştü. Olay yerinde toplanan kalabalıktan bazıları, polisi suçlayarak, göstericileri uzaklaştırmak için kullanılan gaz bombasının dükkana isabet ederek yangına neden olduğunu iddia etmişti. 

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın