Dolar

43,6273

Euro

51,9439

Altın

7.053,03

Bist

13.797,04

Yalçın Akdoğan'dan çok sert tepki

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Twitter hesabı üzerinden bugün Diyarbakır ve Kilis'te yaşanan terör saldırılarını kınadı.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-23 21:40:24

Yalçın Akdoğan'dan çok sert tepki

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Terörün her türlüsünü kınamayanlar utansın. Uyuyan polisleri katletmek, millete hizmet eden trafik polisini öldürmek, nöbet tutan milletin evladına kıymak nasıl bir alçaklıktır" değerlendirmesinde bulundu.

Akdoğan, Kilis-Suriye sınırında 1 astsubayın şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı olay ve Diyarbakır'da polise yapılan saldırının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yaptı.

Alçak saldırılarda şehit olan astsubay ve polise rahmet dileyen Akdoğan, "Birbiriyle çatışan iki terör örgütü Türkiye'yi hedef almış, alçakça saldırılar gerçekleştirmiştir. Terörün her türlüsünü kınamayanlar utansın. Uyuyan polisleri katletmek, millete hizmet eden trafik polisini öldürmek, nöbet tutan milletin evladına kıymak nasıl bir alçaklıktır" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Forkliftle kuyumcu soyup eşekle kaçtı

Haber Ara