$

Dolar

46,8728

Euro

53,7316

£

Sterlin

63,0558

Frank

58,1188

Gram Altın

6.214,0200

Bitcoin

2.961.210

$

Dolar

46,8728

Euro

53,7316

£

Sterlin

63,0558

Frank

58,1188

Gram Altın

6.214,0200

Bitcoin

2.961.210

YAŞAM

Uyarı sonrası kriz masası kuruldu

Antalya'da şiddetli yağış uyarısı üzerine Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu. Büyükşehir birimleri olası su baskınları ve olumsuzluklara karşı alarma geçti.

21.10.2015 - 18:19
emrecakir
Uyarı sonrası kriz masası kuruldu
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan şiddetli yağış uyarısı Büyükşehir Belediyesi'ni teyakkuza geçirdi. Başkan Menderes Türel'in talimatıyla İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Kısa başkanlığında kriz masası oluşturuldu. Meydana gelebilecek ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı gerekli tedbirler alındığı bildirildi.

İtfaiye Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Antalya Su ve Atık Su İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) ekipleri, olası olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor. Temizlik ekipleri, caddelerde yağmur suyu drenaj kanalları ağızlarını ve rögarları temizleyerek, su birikmesinin önüne geçmeye çalışıyor. ASAT ve itfaiye ekipleri, vidanjör ve kurtarma ekipleri alarmda bekliyor. 24 saat boyunca görev başında olacak kriz masası vatandaşlardan gelen ihbar ve taleplere anında cevap verecek.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın