Dolar

32,2079

Euro

34,8212

Altın

2.426,74

Bist

10.173,79

Türkiye'nin çekici sitesi cekici.com ile yolda kalma derdine son

Aracınız ile motorsikletiniz yada panelvan kamyonet ile biryerden başka biryere giderken hiç beklenmedik bir nedenden dolayı yolda kalmış olabilirsiniz. Öyleyse hiç dert etmeyin, tam aradığınız kurumsal çekici hizmeti veren cekici.com size en yakın konumda ve yardıma hazır bekliyor.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-14 11:04:00

Türkiye'nin çekici sitesi cekici.com ile yolda kalma derdine son

Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde çekici ve kurtarıcı hizmeti veren cekici.com ile size en yakın çekici aracını ister müşteri hizmetlerimizden telefon ile istersenizde sistem üzerinden online yardıma çağırabilrsiniz. Çekici aracını yanınıza çağırmadan önce çekici sitemizden çekici fiyatı hesaplama linkimizi kullanarak aracınızın yolda kaldığı yer ve gideceği yerin adresini girerek çekici fiyatlamasını önceden öğrenebilirsiniz. Yolda kalmış olduğunuz yere en yakın çekicilerden çekici fiyatı almanız mümkün. Bu sayede aracınızı daha ekonomik bir şekilde istediğiniz yere taşıtmış olursunuz.

CEKİCİ.COM ÇEKİCİ FİYATLARI

Çekici fiyatları yolda kalan taşıtınızın büyüklüğü, kaza ve arıza durumu, tonajı ve gideceği yere göre belirlenmektedir. Ağır ve tonajlı araçların çekici fiyatları binek araçlara göre farklılık gösterir. Çekici fiyatları sitemizden belirlenirken en az üç araç tarafından size fiyatlandırma yapılırak fiyat söylenir. Çekici fiyatı verirken kilometre başına makul fiyat vermek şirket politikamızdır.

Çekici fiyatlarımız belirlenirken yolda kalmış olduğunuz adrese en yakın çekici araç sahibi tarafından fiyatlandırma yapılır. Gece-gündüz, yaz-kış fark etmeksizin kilometre başına tek fiyat olarak araç tipine göre çekici fiyatları belirlenir.

EN YAKIN ÇEKİCİ CEKİCİ.COM

Yolda kaldığınız il ve ilçe neresi olursa olsun size en yakın çekici cekici.com da bulunur. Sitemiz sayfalarından il ve ilçelere göre en geniş çekici ağına ulaşmanız mümkündür. En yakın çekici hizmeti konusunda bizden daha yakın olanı bulamayacağınız konusunda iddalıyız.

Cekici.com olarak sadece araç çekme değil, tekne taşıma ve mobil lastikçi konusundada hizmet verebilmekteyiz. Arama motoruna çekici kelimesini yazığınız zaman ilk sıralarda çıkan cekici.com hizmet sekötöründe birçok alanda kurumsal ve araç sahipleri için işe yarayacak bir hizmet vermektedir.
Cekici.com sizi yolda bırakmaz.!

Haber Ara