Dolar

44,7233

Euro

52,3121

Altın

6.781,95

Bist

13.962,28

Sınırda 'Kaymakam' ihmali iddiası

Suriye sınırındaki Cilvegözü sınır kapısında yaralılara müdahale edilmemesiyle ilgili ihmal iddiasında bulunuldu...

12 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-04 23:58:12

Sınırda 'Kaymakam' ihmali iddiası

TİMETÜRK I HABER MERKEZİ

Cilvegözü sınır kapısından resmi olarak tedavi olmak için 13 hasta tedavilerinin ardından hastane bahçesine atıldı.

Hastaların içerisinde bulunan Kevked Diyar isimli Suriyeli mudahele edilmemesi sonucu hastane bahçesinde hayatını kaybetti.

Diğer 12 hasta ise sabahtan beri aç olduklarını ifade ederek, kendilerinin bir an önce Cilvegözü sınır kapısına bırakılmasını istedi.

Hastaların içinde bulunan 9 yaşındaki Rima ise Esed güçlerinin saldırılarında annesini kaybetti.

İdlip'in serakib bölgesinde yaşayan rima annesini kaybettiği saldırıda kendisinin de bel kemiği kırılmış durumda.

Reyhanlı kaymakamının daha önce de keyfi uygulamaları ile hastaları Türkiye'ye almaması sonucu onlarca Suriyelinin Turkiye sınırında hayatını kaybettiği iddia edilmişti.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara