Dolar

32,2943

Euro

34,8461

Altın

2.391,26

Bist

10.276,88

Sincan Belediyesi vatandaş ve pazar esnafını mağdur etmedi: Sincan’da 4 pazar yeri Pazartesi günü hizmet verdi

Sincan Belediyesi koronavirüs salgınından vatandaşın etkilenmemesi için her geçen gün yeni önlemler alıyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından hem vatandaşın hem de esnafın mağdur olmaması için Cumartesi ve Pazar günü kurulması gereken semt pazarları, Pazartesi günü açıldı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-17 17:03:32

Sincan Belediyesi vatandaş ve pazar esnafını mağdur etmedi: Sincan’da 4 pazar yeri Pazartesi günü hizmet verdi

Sincan Belediyesi koronavirüs salgınından vatandaşın etkilenmemesi için her geçen gün yeni önlemler alıyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından hem vatandaşın hem de esnafın mağdur olmaması için Cumartesi ve Pazar günü kurulması gereken semt pazarları, Pazartesi günü açıldı.  Mustafa Kemal, Pınarbaşı ve Törekent pazar yeri Pazartesi günü hizmet verdi. İstasyon Mahallesi Pazar yeri ise normal günü olan pazartesi günü kuruldu.

9A1A2184
SİNCAN'DA 4 PAZAR YERİ PAZARTESİ GÜNÜ HİZMET VERDİ
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Pazarcı esnafımızın mağduriyetini gidermek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere Cumartesi ve Pazar gününe denk gelen pazarlarımız sokağa çıkma yasağı nedeniyle Pazartesi günü aynı yerlerinde hizmet verdi. Pazar alışverişlerinizde maske ile eldiven kullanmaya özen göstermeli ve sosyal mesafe kuralını da göz önünde bulundurmalısınız. İnşallah el ele bu süreci atlatacağız” dedi. Ayrıca, pazar yerlerinde görev yapan Sincan zabıtası yine kuş uçurtmadı. Sabah saatlerinden itibaren semt pazarlarının giriş-çıkış noktaları belirlendi. Hem pazarcı esnafının hem vatandaşların ateşleri ölçüldü, maske ve eldiven takmaları sağlandı. Ekipler kurallara uymayanlara ceza-i işlem uyguladı.

9A1A2222

Haber Ara