$

Dolar

48,6598

Euro

56,4947

£

Sterlin

65,9151

Frank

59,6074

Gram Altın

6.784,8800

Bitcoin

3.759.308

$

Dolar

48,6598

Euro

56,4947

£

Sterlin

65,9151

Frank

59,6074

Gram Altın

6.784,8800

Bitcoin

3.759.308

YAŞAM

Siirt'te AK Parti seçim bürosu kundaklandı

Siirt'te kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kişiler tarafından AK Parti'ye ait bir seçim bürosu kundaklandı.

21.05.2015 - 11:50
cem
Siirt'te AK Parti seçim bürosu kundaklandı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, saat 20.30 sıralarında kilidini kırarak girdikleri AK Parti seçim bürosunu ateşe verdi.

Durumu fark eden çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın sonucu hasar oluşan seçim bürosundaki broşürler, bayraklar ve flamalar kül oldu.

Olay sonrası polis ekiplerinin çevresinde güvenlik önlemi alınan seçim bürosuna saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, yaptığı açıklamada, seçim bürosundan akşam namazı için ayrıldıktan sonra saldırı haberinin geldiğini belirterek, olay yerine geldiklerinde kapının zorlanarak açıldığını ve büronun ateşe verildiğini gördüklerini söyledi.

Gönül, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirerek, "Seçimlerin demokratik bir ortamda, adil bir şekilde gerçekleşmesini istiyoruz. Bu tür hoş olmayan olaylar karşısında üzüntü duyuyoruz. Baykan AK Parti Teşkilatı olarak herkesi sağduyuya davet ediyor, demokrasiye yapılan bu saldırıyı kınıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın