Dolar

42,9027

Euro

50,5598

Altın

6.252,42

Bist

11.294,37

Şanlıurfa'da baba vahşeti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi tartıştığı eşi ve oğlunu tabancayla vurarak öldürdü. Şüpheli gözaltına alındı.

2 Saat Önce Güncellendi

2025-12-27 17:57:34

Şanlıurfa'da baba vahşeti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi, tartıştığı eşi ve oğlunu tabancayla vurarak öldürdü. Olay sonrası kaçan şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, Siverek ilçesine bağlı Sislice Mahallesi'nde meydana geldi. Ramazan Sağır (65) ile eşi İmhan Sağır (65) ve oğlu Ramazan Sağır (29) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında Ramazan Sağır, yanında bulunan tabanca ile eşi ve oğluna ateş etti.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan İmhan Sağır ve oğlu Ramazan Sağır, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anne ve oğul, hastaneye götürüldükleri sırada yolda hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından kaçan Ramazan Sağır, jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, cenazeler otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü kazaya ilişkin valilikten açıklama

Haber Ara