Dolar

32,1630

Euro

35,1022

Altın

2.468,40

Bist

10.158,63

PKK ve IŞİD'e operasyon: 23 gözaltı

Birçok ilde örgütlere yönelik operasyonlar devam ediyor. Düzenlenen operasyonlarda toplam 23 kişi gözaltına alındı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-05 12:18:29

PKK ve IŞİD'e operasyon: 23 gözaltı

İstanbul

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Okmeydanı Mahmut Şevketpaşa mahallesinde tespit edilen 2 adrese özel harekat polisleriyle operasyon düzenledi. Bomba imha uzmanlarının da katıldığı operasyonda bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon düzenlenen adreslerde polis ekipleri ve bomba imha uzmanları uzun süre arama yaparken operasyon hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Gözaltına alınan zanlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

Adana

Adana'da da PKK ve IŞİD'e yönelik helikopter destekli operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarat çalışmaları sonucu belirlenen farklı mahallelerdeki 11 ayrı adrese sabaha karşı eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel harekat, çevik kuvvet ve asayiş ekiplerinin katıldığı, polis helikopterinin destek verdiği operasyonda,  PKK ve IŞİD üyesi olduğu iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı.

Zanlılar, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Şanlıurfa

Siverek ilçesinde,  PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H üyesi oldukları iddiasıyla 13 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, YDG/G üyesi oldukları öne sürülen 13 kişi yakalandı.

Şüphelilerin ikametgahlarında bir ruhsatsız tabanca, bir kurusıkı tabanca, örgütsel doküman ile bir miktar havai fişek ele geçirildi.

Haber Ara