Dolar

32,2751

Euro

34,9740

Altın

2.463,31

Bist

10.178,76

PKK, sakallı vatandaşı katletti

Suruç patlamasının ardından provokasyonların arttığı İstanbul’da, PKK’nın gençlik yapılanması YDG/H, cinayet işledi. Gazi Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki sakallı vatandaş Mürsel Gül, IŞİD’ci olduğu bahane edilerek öldürüldü. İstanbul terör polislerinin yaptıkları incelemede Gül’ün herhangi bir örgütle bağlantılı olmadığı tespit edildi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-22 20:33:48

PKK, sakallı vatandaşı katletti

Suruç'ta meydana gelen ve 32 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Türkiye genelinde başlayan provokasyonlar cinayete kadar uzandı.

PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG/H İstanbul'da IŞİD'ci olduğunu iddia ettiği 45 yaşındaki Mürsel Gül'ü silahla vurarak öldürdü. Olayla ilgili inceleme başlatan İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mürsel Gül'ün herhangi bir örgüte bağlı olmadığını tespit etti. Gül'ün öldürülmesinin tek sebebinin ise sakallı olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili araştırmalara devam ediyor.

'Hac ziyareti yapmış'

PKK'nın gençlik yapılanması tarafından IŞİD'ci olduğu bahanesiyle öldürülen Mürsel Gül'ün hac vazifesini yerine getirdiği öğrenildi. 

Sakallı çalışan var diye dükkana saldırı

Mürsel Gül cinayetinde ardından YDG-H üyelerinin aynı mahalle olan Karayolları'nda bir telefon bayisine sakallı çalışanlar olduğu gerekçesiyle silahlı saldırıda bulunduğu öğrenildi. Saldırıda ölen yada yaralanan olmazken maddi hasar tespit edildi.

Haber Ara