Dolar

32,5170

Euro

34,9440

Altın

2.439,02

Bist

9.716,77

Moda Selvim’de Yeni Tesettür Elbise Modelleri Heyecanı

Günümüz tesettür giyimine bakıldığında her çeşit renk ve model türünden oluşan tesettür elbise bulmak mümkün olmaktadır.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-16 12:16:30

Moda Selvim’de Yeni Tesettür Elbise Modelleri Heyecanı

Günümüz tesettür giyimine bakıldığında hemen hemen her mevsimde en çok tercih edilen rahat ve özel olarak üretilen tesettür elbise türü farklı farklı modeller olmak üzere sıralanmaktadır.

Modeller

1_76

- Düğmeli ve geniş yakası olan elbise modeli

- Fırfırlı desenli elbiseler

- Balon kollu elbiseler

- Büzgü detay içeren kemere sahip tesettür elbiseleri

- Vatkalı omuzu olan elbise modelleri

- Baskılı elbiseler

- Omuzu pile detayına sahip elbise modelleri

- Bağcıklı yapıya sahip elbise modelleri olmak üzere 8 model olarak sıralanmaktadır.

Bu elbise modelleri her mevsimin bunaltıcı ve terletici sıcağında kurtarıcı ürünler arasında yer alıyor. Bu model elbiseler arasında düz renk tesettür elbiseler tercih edilmektedir. Renk seçimine baktığımızda ise müşteri bazında mavi, lila, turuncu, siyah renk elbiseler daha çok tercih ediliyor. Bu elbiselerin çeşitli model ve renklerini satın alabilir, gardırobunuzu yenileyebilirsiniz.

Elbiselerde Kumaş Tercihi

2_61

Tesettür giyimde kumaş seçimi çok önemlidir. Bunun en önemli nedeni, her mevsim bunaltıcı ve aşırı sıcak zamanlarda giyilen kıyafetlerin insanları bunalmadan rahat ve konforlu bir şekilde giyilebilmesini sağlamaktır. Bu nedenle her mevsim ortaya çıkan güneş ışınlarını değil, güneşten koruyan ve güneş ışınlarını yansıtan giysiler tercih edilir. Güneş ışınlarını iyi yansıtan renklerden biri olan beyazdır.

Bu yüzden tesettür elbiselerine bakıldığında beyaz renkli elbise modeli sıklıkla tercih edilmektedir. Buna bağlı olarak beyaz rengine yakın olan renk tonları da kullanılmaktadır. Uzun veyahut kısa modelleri, salaş kesiminin konforu ve rahatlığı gün içinde muhafazakar kadınlara güzel ve rahatlık sağlamayı amaçlamaktadır.

Mevsimine Uygun Elbise Tercihinde Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar

3_50

Sezonda giyilen tesettür elbise seçiminde en önemli faktörlerden biri de hava geçirgenliği olan elbise kumaşı çeşidinin seçilmesidir. Hava geçirgenliğine sahip olan tesettür elbise kumaş çeşitleri, giyen kişinin terlemesini engelleyerek bunaltıcı hava sıcaklığının etkisini en aza indirmeyi amaçlar. Muhafazakar kadınların aradığı model ve ürünler olan dini kurallar çerçevesinde satışa sunulan elbiseler rahatlıkla giyilebilir. 

Haber Ara