Mersin'de vahşet! Anne 5 yaşındaki oğlunun boğazını kesti
Mersin'in Toroslar ilçesinde 27 yaşındaki anne, 5 yaşındaki oğlunun boğazını bıçakla keserek öldürdü. Küçük çocuk hayatını kaybetti, anne polis tarafından gözaltına alındı.

Oluşturma Tarihi: 2025-09-16 07:24:37

Güncelleme Tarihi: 2025-09-16 07:28:24

Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşanan olayda bir anne, henüz bilinmeyen bir nedenle 5 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürdü. Mevlana Mahallesi'nde bulunan apartmandaki evlerinde yaşanan dehşet anlarında, 27 yaşındaki Revşan D. küçük oğlu Mert Veysel K'nin boğazını bıçakla kesti.

Komşuların ve çevredekilerin çığlık seslerini duyarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aile yakınları ve komşular tarafından hastaneye götürülen küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Cinayet sonrası polis, 4 çocuk annesi olan Revşan D'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü aktarıldı.

AA