Dolar

42,8025

Euro

50,6426

Altın

6.165,10

Bist

11.340,10

Merkel'in toplantısında medyaya 'ayar verildi'

Almanya Başbakanı Merkel'in basın mensuplarıyla düzenlediği toplantıda koronavirüs önlemleri dikkati çekti

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-17 12:55:57

Merkel'in toplantısında medyaya 'ayar verildi'

Tüm dünyayı etkisine alan koronavirüsün en yaygın olduğu ülkelerden birisi de Almanya. Tedbir üstüne tedbir alan ülkede Başbakan Angela Merkel'in toplantısı da bu tedbirlerden etkilendi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in koronavirüs salgını ile ilgili açıklama yaptığı basın toplantısında gazeteciler arasındaki mesafe ilginç görüntülere neden oldu.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, tüm dünyada paniğe neden olan Coronavirus salgınına karşı önlemlerini bir basın toplantısında açıkladı.
Basın toplantısında en dikkat çeken detay ise gazetecilerin aralarındaki mesafeydi.
Virüs bulaşmasına önlem olarak gazeteciler birbirlerine yaklaşık bir metrelik mesafelerde oturdu ve sorularını yöneltti.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Topkapı Sarayı'ndaki 'Mabeyn Yolu Çini Sanat Galerisi' ziyarete açıldı

Haber Ara