Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Maltepe'de alacak verecek meselesinden dolayı kavga çıktı, 2 kişi yaralandı

İstanbul Maltepe'de alacak verecek meselesi kavgaya yol açtı. Husumetli olan iki grup arasında bıçaklı ve silahlı kavga çıktı. Bıçakların çekildiği kavgada 2 kişi yaralandı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-17 10:28:49

Maltepe'de alacak verecek meselesinden dolayı kavga çıktı, 2 kişi yaralandı

İstanbul Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde, dün saat 17.00 sularında meydana gelen olayda alacak verecek meselesinden dolayı husumetli iki aile arasında kavga çıktı. Araçlarla mahalleye gelip apartmana baskın yapan bir grup, alacak verecek meselesinden dolayı evin kapısına dayandı. Grup daha sonra evin önünde bulunan araçlara da zarar verdi. Silah ve bıçakların çekildiği kavgada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu emniyet güçlerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri çıkan kavgayı müdahale ederek ayırdı. Sağlık ekipleri ise kavgada yaralanan 2 kişiyi, yapılan ilk tedavinin ardından hastaneye kaldırdı.

 Bir vatandaş, "Aşağıdan gördüm cama vuruyorlardı. Bir kavga oldu herhalde. Cama vuruyorlardı. Olayı tam görmedim” diye konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Ara