Malatya yolunda feci zincirleme kaza!
Malatya-Elazığ kara yolunda otomobil, tır ve belediye otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Oluşturma Tarihi: 2025-11-14 08:20:15

Güncelleme Tarihi: 2025-11-14 08:22:00

Malatya'da otomobil, tır ve belediye otobüsünün çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Olay, Malatya-Elazığ kara yolu Çamurlu Mahallesi mevkisinde meydana geldi ve bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ile sağlık ekibi sevk edildi.

KAZA BÖLGEDE BÜYÜK PANİK YARATTI

Malatya-Elazığ kara yolu Çamurlu Mahallesi mevkisinde S.Ç. idaresindeki 34 E 0353 plakalı otomobil, N.B. yönetimindeki 44 BF 510 plakalı belediye otobüsü ve Ö.T. idaresindeki 23 AAZ 953 plakalı tırla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda ağır hasar oluştu ve kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada Cengiz Özen (27) ve Ahmet Çelik (30) hayatını kaybetti. Yaralanan S.Ç., M.Ç. ve N.B. sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede bir süre trafik akışı kontrollü sağlandı.

aa