Dolar

32,4330

Euro

34,7040

Altın

2.430,72

Bist

10.082,77

Keçiören'den sportif yatırım

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Kalaba Mahallesinde yeni yapılan Fırat Çakıroğlu Parkı’nın açılışını gerçekleştirirkin spora yönelik adımlarını da değerlendirdi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-29 12:38:32

Keçiören'den sportif yatırım
 Keçiören Belediye Başkanı Altınok, bu yıl spora yaptıkları yatırımın 50 milyon TL değerinde olduğunu belirterek Keçiören'e çok amaçlı, 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini kaydetti. 

Keçiören. Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Kalaba Mahallesinde yeni yapılan Fırat Çakıroğlu Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Mahallesinde inşa edilen ve içerisinde basketbol sahası ve halı saha bulunan Fırat Çakıroğlu Parkı'nın açılışına Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, MHP Keçiören İlçe Başkanı Arif Aksu, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hizmetler tam gaz

Başkan Altınok, "Keçiören'de hizmetler tam gaz devam ediyor. Kalaba Kent Meydanımızı dünyanın en güzel meydanı yapıyoruz. Burada ses, ışık ve müzik gösterisi yapacağız. Aynı zamanda burayı bir bitki cenneti yapacağız. Böylesine bir güzel eseri Başkent'imize ve Keçiören'imize kazandırmış olacağız. Cumhuriyet Kulemizin ihalesini de yaptık, onun da yapımına devam ediyoruz. Rabbim nasip ederse 2021 yılında da kulemizin açılışını gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Ücretsiz halı saha adımı

Altınok, Keçiören'in birçok noktası için hazırlanan projelerin yapımına başlandığını, yeni projelerin ise ihale aşamasında olduğunu belirterek şunları aktardı:

"Şehrimizin her bir köşesine birçok hizmet için ihalelerimizi yapıyoruz. Projelerimize bir yandan başladık bir yandan da yenilerini hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımızın talimatlarıyla Spor Toto Teşkilatı ile bir protokol imzaladık ve Keçiören'e çok amaçlı 10,5 milyon TL'lik yeni bir spor merkezi kuracağız. Bu spor tesisimiz için imzaları attık. Bağlum Stadı ise ihale aşamasında. Profesyonel liglerin de yapılabileceği çok amaçlı bir stadyumu da yine kentimize kazandıracağız. Bu yıl spora yaptığımız yatırım 50 milyon TL'dir. Yeni yürüyüş yolları, bisiklet yolları, halı sahalar ve diğer spor alanlarımız da bunun içerisindedir. İlçemizde halı sahalarını ücretsiz yaparak çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunacağız. Keçiören daha güzel, daha temiz ve daha güvenli olacak."

 

Haber Ara