Dolar

42,9562

Euro

50,5750

Altın

5.966,21

Bist

11.261,52

Kayıp kızlar bulundu

Adıyaman’da, 25 gündür haber alınamayan 17 yaşındaki Kübranur ile 14 yaşındaki Tuba Bulut kardeşler Gaziantep’te bulunarak ailesine teslim edildi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-17 11:05:25

Kayıp kızlar bulundu

Geçen 25 Temmuz günü Kayalık Mahallesi'ndeki evinden kurslara ilişkin bilgi almak amacıyla Halk eğitim Merkezi'ne gitmek için ayrıldıktan sonra geri dönmeyen iki kız kardeşin ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ailenin başvurusunun ardından adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 kız kardeşin tüm illere fotoğrafları yollandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, dün gece 17 yaşındaki Kübranur ile 14 yaşındaki Tuba Bulut kardeşlerin bir kafeteryada çalıştıklarını saptadı. Polis tarafından alınan Kübranur ile Tuba Bulut kardeşler, Gaziantep'e giden ailesine teslim edilerek Adıyaman'a gönderildi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Fatih'te 2 aylık bebek açlıktan öldü

Haber Ara