Dolar

32,3448

Euro

35,1194

Altın

2.309,79

Bist

9.079,97

Kaliteli ve Orijinal Parfüm Arayanlar İçin En İyi Parfüm Markaları

Koku hafızası, bir insana dair hatırlanan en eski detaylardan biri olması açısından çok önemli.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-05-18 12:39:16

Kaliteli ve Orijinal Parfüm Arayanlar İçin En İyi Parfüm Markaları

Parfümler, bir insanın tarzıyla harika bir şekilde bütünleşen detaylar ve kişisel bakımın olmazsa olmaz bir parçası. Parfüm satın alırken bu nedenle yalnızca kaliteli parfüm markalarını tercih etmek önemli. Ruh haline uygun, giyimle ve tercih edilen ortamla uyumlu parfümlerde EDP ve EDT formunda en iddialı parfümlerin yer aldığı Paris Flowers, herkese hitap eden parfümlerin yer aldığı bir dünya.

İdeal Parfüm Nasıl Olmalı?

Parfüm seçimi yaparken, dikkat edilecek birçok nokta var. Her şeyden önce, parfümün kokusu, esansı ve içerdiği notalar ile ortamla ve tarzla uyumlu olması önemli. Kadın parfüm modellerinde ve erkek parfüm çeşitlerinde, en iyi parfüm seçeneği hangisi diyenler için ortama uygun seçim yapmak ilk sırada geliyor. Örneğin kapalı bir alanda, iş ortamında kullanılacak parfümün koku yoğunluğu ve kalıcılığı, dış ortamda, bir açık hava düğününde kullanılan parfüm ile aynı olmaz. Kadın ve erkek parfüm çeşitlerinde, esans olarak bakıldığında kadın parfümler daha çok şekerli ve çiçeksi kokular içerirken, erkek parfümler ise odunsu ve baharatlı kokular içerir. Bu esanslar ve içerdiği notalar, parfümlerin ve deodorantların kadın ve erkek ruhunu daha iyi yansıtmasını sağlar. EDP parfüm, EDT parfüm ve deodorantlarda doğru seçim yapmak, tarzı iyi bir şekilde ortaya koymayı sağlar. Türkiye'nin yerli üretim olan markası Paris Flowers, geniş parfüm çeşitleri ile herkese hitap ediyor.

En İyi Parfüm Markaları

Paris Flowers, klasik olanın ötesinde, butik dokunuşlarla öne çıkan ve fark yaratan parfümlerinbulunabileceği bir yer. Markanın online satış sitesinde, içerdiği aromalarla, harika şişe tasarımları ve zamansız bir tarz yaratan kokuları ile öne çıkan parfümlerine bakıldığında Paris Night, Love in Istanbul, Black Pearl ve French Lover popüler parfüm çeşitlerinden. Three Nights, Shalila, Last Minute, Forever Spring, 58 Minutes, ve Piege de Cristalda, Paris Flowers online satış mağazasında bulunabilecek parfümler içerisinde yer alıyor. Kaliteli ve orijinal kadın ve erkek parfümlerinde indirim fırsatlarını kaçırmamak için, Paris Flowers'da yer alan parfümler incelenebilir.

Haber Ara