İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, hasta yakını ve personel, yedikleri yemekten zehirlendi.
İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, hasta yakını ve personel, yedikleri yemekten zehirlendi.
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, devlet büyüklerinin de katılımıyla gerçekleştirilen 'Adımız Kardeşlik Soyadımız Türkiye' programı, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un organizasyonuyla düzenlendi.
Muş'un Kırköy beldesinde yaşayan 86 yaşındaki Rüstem Balık, yaklaşık yarım asırdır yalnızca çay ve gofret tüketerek hayatına devam ediyor.
Beylikdüzü'nde 46 yaşındaki Cengiz Yalçın, evinde elleri koli bandıyla bağlanmış ve iple asılı halde ölü bulundu.
Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde yolcu otobüsünün duran çekiciye çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye çıktı.
Ankara Çevreyolu'nda otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Hatay'da Bekir S., eşi Meliha S.'yi baltayla öldürüp banyoya gömdü. Kayıp ihbarı üzerine ortaya çıkan cinayette şüpheli gözaltına alındı.