Dolar

42,9453

Euro

50,5632

Altın

6.037,14

Bist

11.139,10

İstanbul'da bomba alarmı

Şüpheli paket 2 kez kontrollü şekilde patlatıldı. Paket içerisinde parça tesirli bomba olduğu belirlendi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-05 21:52:53

İstanbul'da bomba alarmı
Okmeydanı'nda korkulukların yanına bırakılan şüpheli paketten parça tesirli bomba çıktı. 
 
Okmeydanı, Darülaceze Caddesi Anadolu Kahvesi'ndeki korkulukların yanına bırakılan şüpheli paketi gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler caddeyi her iki yönde yaya ve araç trafiğine kapattı; vatandaşları buradan uzaklaştırdı. 
 
Bu arada olay yerine bomba uzmanı polisler de sevk edildi. Bomba uzmanı polis özel kıyafetlerini giyerek şüpheli pakete fünye yerleştirdi.
 
Paket büyük bir gürültüyle 2 kez kontrollü şekilde patlatıldı. Yapılan ilk incelemede şüpheli paketin içerisinde parça tesirli bomba olduğu anlaşıldı. Bombadan arta kalan parçalar, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Iğdır'da aç kalan 3 vaşak köye indi

Haber Ara