$

Dolar

48,6598

Euro

56,4947

£

Sterlin

65,9151

Frank

59,6074

Gram Altın

6.784,8800

Bitcoin

3.744.766

$

Dolar

48,6598

Euro

56,4947

£

Sterlin

65,9151

Frank

59,6074

Gram Altın

6.784,8800

Bitcoin

3.744.766

YAŞAM

İsmailağa cemaatinin televizyonuna onay

RTÜK'ten İsmailağa cemaatinin TV'sine onay RTÜK, İsmailağa cemaatinin televizyonuna onay verdi.

03.05.2015 - 11:57
tugce
İsmailağa cemaatinin televizyonuna onay
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

İsmailağa cemaatinin artık bir televizyonu olacak. RTÜK'e yapılan başvuruda, kuruluş unvanı İsmailağa Medya Anonim Şirketi, logosu ise İsmailağa TV olacağı belirtildi.

SERMAYE 275 BİN LİRA

Şirket sermayesinin tamamının ödendiğine dair belgeler de RTÜK'e sunuldu. Şirketin Nisan 2015'e göre 275.000,00 TL sermaye, şirket özvarlığının olduğu belirtildi.

Kurul, yapılan başvuruyu değerlendirerek TV kurulmasına izin verdi. RTÜK'e yapılan sunumda, İsmailağa Medya A.Ş unvanlı ve İsmailağa TV logolu kuruluşun, televizyon yayın ve hizmetlerini uydu ortamından yapmak amacıyla genel yayın türünde uydu televizyon yayın lisansı almak istediği belirtildi.

CHP'Lİ ÜYELER KARŞI ÇIKTI

Kurul'un CHP'li üyeleri Süleyman Demirkan ve Ali Öztunç, “Hukuk müşavirliğinin görüşü alınmadığı cemaat isminin logoda kullanılmasının sakınca oluşturup oluşturmadığının RTÜK tarafından tespit edilmediği" gerekçesiyle TV'nin kuruluşu konusunda karşı oy kullandı. AKP'li üyeler, MHP ve HDP'li üye ise destek verdi.

Yapılan görüşme sonucunda başvuru dosyası üzerinde yapılan inceleme sonucunda yönetmelik hükümlerine göre gerekli bilgi ve belgeleri ibraz eden söz konusu kuruluşa uydu yayın lisansının verilmesinin uygun olacağı bildirildi.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın