Dolar

32,5244

Euro

34,9402

Altın

2.438,47

Bist

9.716,77

Instagram Takipçi Satın Al Hizmeti

Instagram takipçi satın al hizmetimizle birlikte artık bu platform üzerinde çok daha büyük ve aktif bir profile sahip olabileceksiniz.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-06-02 13:31:46

Instagram Takipçi Satın Al Hizmeti

Popülerliğini tüm dünyaya kanıtlayan ve yine dünya çapında milyarlarca kullanıcısı olan Instagram, farklı sektörlerdeki hizmet ve satış süreçlerini de bünyesine çekmiş durumda. İlk başlarda sadece normal bir sosyal medya uygulaması olan ancak günümüzde adeta dev bir pazar yeri haline gelen platform, herkesin etkin ve daha geniş kitlelere hitap eden bir profile sahip olma isteğini artırmakta. Ve kişiler, çeşitli yöntemler kullanıp Instagram profillerini büyüterek, akıbetinde bu platform dahilindeki işleyişini daha iyi bir konuma taşımayı hedeflemekte. Ve Instagram profilini büyütmek için de birçok farklı yöntem mevcut. Bunun için içerik kalitenizi artırarak zaman içerisinde insanların sizi görmesini ve takip etmesini sağlayabilirsiniz. Onun dışında yüksek oranlarda bütçeler ayırarak Instagram reklam hizmetleri alabilirsiniz. Veya da Instagram organik takipçi al hizmetlerinden faydalanarak kısa sürede ve %100 etki garantisiyle çok daha yüksek sayıda takipçiye ulaşabilirsiniz. Elbette ki Instagram sektörünün uzmanı olarak kısa sürede en etkili sonucu yakalamanız için siz kullanıcılara kesinlikle Instagram takipçi satın al yöntemlerini öneriyoruz. Peki, bu yöntemin size faydası nedir?

Instagram Takipçi Satın Almanın Profilimize Bir Artısı Olur Mu?

Birçok kişinin bu alanda en merak ettiği soru ise Instagram takipçi kasma işlemlerinin profile bir artısı olup olmadığı yönündedir. Size bu konuda net bir cevap vermek isteriz ki; Instagram organik takipçi almak, bu sektör üzerinde açmış olduğunuz profile olumlu anlamda ve direkt olarak etki sağlamaktadır. Örneğin Instagram üzerinde butik tarzı bir mağaza açtınız ve orada kendinize ait ürünlerin satışını gerçekleştiriyorsunuz diyelim. Sizin satış sayfanızı gören bir kullanıcı, ürünlerden ziyade ilk olarak Instagram hesabınızı inceleyecektir. Ve emin olun, satışını yaptığınız ürün veya hizmet her ne kadar kaliteli olursa olsun, bu hizmetleri sağlamış olduğunuz Instagram hesabınız yeterli kitleye sahip değilse o kullanıcının zihninde size karşı negatif bir düşünce oluşur.

Bu düşüncenin en büyük nedeni ise şudur; “Az takipçili bir satış sayfasından asla alışveriş yapılmaz.” İnsanların neredeyse %90'lık kısmı böyle düşünmekte ve bu düşünceye karşı önlem almak da yine sizlerin elindedir. Eğer ki ürün veya hizmet satışı yapmış olduğunuz Instagram profilinizin takipçi sayısı yeterli seviyede olursa, bu sefer de kullanıcının zihninde size karşı pozitif bir düşünce yapısı oluşur. Bu da direkt olarak satışlarınıza etki eder ve belki de gerçek bir mağaza açarak yapamayacağınız satışları Instagram platformu üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. www.takipvebegeni.com adresimizi ziyaret ederek, bir Instagram kullanıcınısının sizin profilinize karşı edindiği düşünce yapısını değiştirmek için ilk adımı atabilirsiniz. Takipçi arttırma işlemlerinizi en hızlı ve en kaliteli şekilde gerçekleştirdiğimiz web sitemizin Instagram takipçi satın al bölümünde bütçenize ve hedefinize en uygun olan paketi seçebilirsiniz. Daha sonrasında ise ödeme işlemlerinizi de tamamladığınızda satın aldığınız organik Instagram takipçi kitlesi direkt olarak hesabınıza aktarılır.

Instagram Takipçi Almak Riskli Mi?

Web sitemiz üzerinden gerçekleştirdiğiniz Instagram takipçi satın alma işlemleri hiçbir şekilde risk içermemektedir. Web sitemizden almış olduğunuz Instagram takipçi paketi dahilinde sizlere şu hizmetleri sunuyoruz;

  • Hesabınızın güvenliği hiçbir şekilde risk altında olmaz.
  • Instagram takipçi paketi alırken sadece sayfanızın kullanıcı adını belirtmeniz yeterlidir.
  • Satın almış olduğunuz Instagram takipçi paketi sonrası herhangi bir düşme olmayıp, mevcut takipçi sayınız kalıcılığını korumaktadır. Çünkü biz, işini kalite standartları çerçevesinde yapıp ve sizlere de spam olarak algılanmayan gerçek Instagram takipçi gönderiyoruz.
  • Hiç uğraşmadan, tek tıkla; yani takipçi paketi satın alma işlemini gerçekleştirir gerçekleştirmez takipçiler direkt olarak hesabınıza tanımlanır.
  • Herhangi bir düşüş yaşamayacağınız gibi, size gönderilen takipçilerin bir süre sonra kasti olarak çıkarılma olasılığı da bulunmamaktadır.
  • Ayrıca isterseniz satın almış olduğunuz Instagram takipçileri partlar halinde de gönderebiliriz.
  • Web sitemize giriş yaparak satın aldığınız Instagram organik takipçi paketleri ile sayfanızın keşfete çıkma oranını da bir hayli artırmış olursunuz. Yani takipçi satın alma işleminden sonra keşfete çıkmanız durumunda sayfanızın takipçi sayısındaki yükseliş daimi olarak devam edecektir.
  • Ayrıca da siz değerli kullanıcılarımıza 3D güvenli ödeme seçeneği ve 7/24 canlı destek de sunuyoruz.

Siz de en ucuz, en kaliteli ve tamamen gerçek kullanıcılardan oluşan Instagram takipçi paketleri için bizi tercih edebilir ve www.takipvebegeni.com adresine girerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Takipçi Hilesi Yapmak Riskli Mi?

Kullanıcılar, Instagram hesaplarını büyütmek için birbirinden farklı yöntemlere başvurmaktadır. Bazı kişiler çok ciddi uğraş ve gayretler sonucunda istediği takipçi kitlesine en iyi şekilde ulaşırken, bazı kişiler de işin kolayına kaçma düşüncesiyle uygunsuz yöntemler deneyerek Instagram sayfasının zarar görmesine neden oluyor. Ve bu uygunsuz yöntemlerin başında da Instagram takipçi hilesi yapmak gelir. Bu yöntem tamamen sahte, yani fake profillerin çeşitli yazılımlar yardımıyla Instagram sayfanızı takip etmesinin sağlaması ile olur. Ancak bu durumun Instagram sayfası açısından bazı riskli ve olumsuz yanları vardır. Öncelikle yapılan bir Instagram paylaşımı ilk yarım saat içerisinde mevcut takipçi sayısının %10'luk kısmına gösterilir. Eğer ki o gönderi ilk yarım saatte iyi oranda beğeni, yorum ve kaydetme alırsa, Instagram tarafından ilk önce diğer takipçilerin akışına ve daha sonra da keşfet bölümüne çıkartılır. Elbette ki bu durum, sadece gerçek, yani organik Instagram takipçisi ile olabilir.

Instagram sahte takipçiye sahip olan sayfaların gönderileri ise tamamen fake profillere sunulacağı için herhangi bir beğeni, yorum veya da kaydetme almaz ve Instagram tarafından da hiçbir şekilde öne çıkarılmaz. Ve Instagram algoritmaları, hiçbir etkileşimi olmayan sayfaları zaman içerisinde çok daha geri planlara iterek işlevselliğini resmen sıfıra yakın bir seviyeye indirir. Ve bu da sizler için tam bir hayal kırıklığı durumu oluşturacaktır. Çünkü sahte Instagram takipçi satın almak, sadece takipçi sayısına etki ederek oradaki sayının daha çok görünmesini sağlar. O sayı dahilindeki kullanıcıların hiçbiri gerçek olmadığından ötürü o Instagram sayfasının sektör üzerinde bir işlem yapması da imkansız hale gelir.

Ancak biz, takipvebegeni.com olarak sizleri böyle bir sorunla asla karşılaştırmıyor, tamamen gerçek kullanıcıların bulunmuş olduğu Instagram takipçi paketleri ile hesabınızın daima yükselmesine katkı sağlıyoruz. Bu sayede, bizden almış olduğunuz Instagram takipçi paketindeki kullanıcılar sizi takip ettikten sonra gönderilerinizi beğenecek, yorum yapacak, kaydedecek ve keşfete çıkma oranınızı artıracaklardır. Organik olarak takipçi arttırma işlemleriniz için en kısa sürede web sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

takipvebegeni.com'dan Hangi Instagram Takipçi Paketini Satın Almalıyım?

Web sitemize üye olarak organik bir şekilde Instagram takipçi kasma işlemi yapmak istiyor fakat hangi paketi alacağınız konusunda kararsız kalıyorsanız, seçim yapma konusunda da sizlere yardımcı olmak isteriz. Öncelikle, Instagram platformunda neden varsınız ve takipçi satın alma işlemini ne için gerçekleştiriyorsunuz, ilk olarak bunu belirlemeniz gerekmektedir. Şimdi de hangi paketi almaya karar vereceksiniz, o aşamaya gelelim.

  • Eğer ki Instagram platformu dahilinde fenomen olmak için organik takipçi arttırma işlemi yapmak istiyorsanız, size 20 bin Türk Instagram takipçi içeren seçeneğimizi öneririz.
  • Eğer Instagram üzerinde bir butik sayfanız varsa ve satış odaklı işleyiş gösteriyorsanız, size de 10 bin Türk takipçiden oluşan Instagram takipçi paketimizi öneriyoruz. Sayfanıza gelen takipçiler hizmetinizin yer almış olduğu gönderileri beğenip yorum yapacağı için sayfanızı ziyaret eden diğer kullanıcıların müşteri potansiyeline dönüşme olasılığı da bir hayli artacaktır.
  • Eğer yüzbinlerce takipçisi olan bir sayfanız varsa ve geniş bütçeler dahilinde bu takipçi sayısını çok daha fazlalaştırmak istiyorsanız, size de 40 bin Türk takipçiden oluşan Instagram takipçi paketimizi öneririz.
  • Instagram üzerinde yeni bir profil açtıysanız ve yine satış odaklı ilerlerleyecekseniz, hemen çok yüksek takipçi sayıları dahilinde paketler almanızı pek de önermiyoruz. Onun yerine, ilk etapta 2000 Instagram takipçili paketimizi satın almanız ve belirli zamanlarla bu alımı devam ettirmeniz daha faydalı olacaktır.

Instagram Beğeni Satın Alma

Organik Instagram takipçi kasma işlemlerimiz ile artık çok daha büyük ve geniş kitlelere hitap eden bir hesaba sahip olduğunuzu söyleyebiliriz. Sayfanıza gelen her bir takipçi, tamamen gerçek olmakla birlikte beğeni, yorum, kaydetme ve paylaşım gibi işlemlerde de bulunacaktır. Ancak buna rağmen gönderilerinize gelen beğeni sayısını az buluyorsanız, takipvebegeni.com olarak sizlere gerçek Instagram beğeni hizmeti de sunmaktayız.

Bunun için de yine Instagram beğeni paketi satın alırken, beğeni sayısının artmasını istediğiniz gönderi linkini ilgili kısma yapıştırmanız gerekmektedir. Daha sonra ise satın almış olduğunuz beğeni sayısı direkt olarak gönderiye iletilir ve beğeni oranınız en az paket içeriğindeki sayı kadar artış gösterir.

Instagram takipçi hilesi olmadan, tamamen organik yöntemlerle takipçi arttırma işlemleri için siz de www.takipvebegeni.com adresimizi ziyaret edip web sitemize kayıt olabilirsiniz. Daha sonrasında ise seçmiş olduğunuz Instagram beğeni ve takipçi paketleri ile siz de artık çok daha büyük kitlelere hitap ediyor olacaksınız.

Haber Ara