$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.927.304

$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.927.304

YAŞAM

HDP, Yüksekova'ya heyet gönderiyor

Hakkari'de çıkan çatışmalar sonucu olayların şiddetlenmesiyle ilgili sağlıklı bilgi edinmek için Halkların Demokratik Partisi (HDP) Yüksekova'da incelemelerde bulunmak üzere bölgeye heyet gönderiyor.

27.08.2015 - 12:43
hakan
HDP, Yüksekova'ya heyet gönderiyor
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Heyette Van Milletvekilleri Adem Geveri, Tuğba Hezer ve Ağrı Milletvekilleri Mehmet Emin İlhan ile MYK ve PM üyeleri yer alıyor.

Ne olmuştu?

Hakkari valiliği, ilçede saat 23.30'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan etmişti.

Yasağın başlamasının ardından Kışla mahallesinde patlama sesleri duyulduğu ifade edilierken patlama sesleriyle birlikte Kışla, Orman ve Mezarlık mahallelerinde çatışmalar şiddetlendiği belirtildi.

Yüksekova'da en az 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 7 kişinin de yaralı olduğu ifade etti.

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan Yüksekova'da ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra çıkan çatışmalara ilişkin imc tv'ye değerlendirmelerde bulundu.

Zeydan, İlçenin dışına tankların konuşlandırıldığını belirten Zeydan, Alay'dan ve Tabur'dan yapılan atışlar nedeniyle çok sayıda kişinin yaralandığını belirterek, “Dün 23.00'dan itibaren 3 mahalleye çok yoğun saldırılar yapılmış ve bu saldırılar şiddetlenerek devam ediyor. Bizim son aldığımız duyumlara göre 3 mahallede 20'ye yakın yaralı var ve çoğunun durumu ağır'' dedi.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın