$

Dolar

46,8821

Euro

53,7427

£

Sterlin

63,0497

Frank

58,1664

Gram Altın

6.198,1500

Bitcoin

2.950.830

$

Dolar

46,8821

Euro

53,7427

£

Sterlin

63,0497

Frank

58,1664

Gram Altın

6.198,1500

Bitcoin

2.950.830

YAŞAM

HDP'den '@DrBereday' açıklaması

HDP'den yapılan açıklamada '@DrBereday nick'li Twitter hesabının sahibi olarak ismi geçen kişinin (E.Ö.) partimizde resmi ya da gönüllü olarak herhangi bir görevi bulunmamaktadır' denildi.

15.10.2015 - 16:55
hakan
HDP'den '@DrBereday' açıklaması
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Ajansların haberine göre, HDP, Ankara'daki terör saldırısı öncesinde "Bomba Ankara'da patlayacak" şeklinde Tweet atan sosyal medya hesabı hakkında açıklama yaptı. HDP'den yapılan açıklamada "@DrBereday nick'li Twitter hesabının sahibi olarak ismi geçen kişinin (E.Ö.) partimizde resmi ya da gönüllü olarak herhangi bir görevi bulunmamaktadır" denildi. Konuyla ilgili HDP'den yapılan açıklamada, “Hükümet yanlısı basın organlarında partimizle ilişkilendirilmeye çalışılan @DrBereday nick'li Twitter hesabının sahibi olarak ismi geçen kişinin (E.Ö.) partimizde resmi ya da gönüllü olarak herhangi bir görevi bulunmamaktadır. Üstelik bu kişinin HDP karşıtlığı, AKP yanlısı olarak da bilinen, televizyon ve gazetelerde yorumculuk yapan İlhami Işık tarafından da kamuoyuyla paylaşılmıştır” denildi.

'KARA PROPAGANDA'

Açıklamada ayrıca şu ifadeler yer aldı: “Hal böyleyken ve konuya dair daha önce de 10 Ekim ve 11 Ekim tarihlerinde konuya ilişkin 2 ayrı yazılı açıklama yapmış olmamıza rağmen, AK trollerce saldırının hemen ardından başlatılmış bu kampanyanın trolleşmiş yandaş basın ve trolleşmiş hükümet tarafından tırmandırılarak sürdürülmesi, ibret ve kaygı vericidir. Hükümeti, gerçekleri bulandırmak ve karartmak yerine, Barış Mitingi Katliamı'nı ciddiyetle soruşturarak faillerini ortaya çıkartmaya davet ediyoruz. Ayrıca da süregiden kara propaganda kampanyaları ve haber alma özgürlüğüne yönelik kısıtlamaların bu amaca hizmet edemeyeceğini hatırlatıyoruz. Bizler bu hukuki ve demokratik hesap sorma sürecinin ve medyadaki basın ahlakını çiğneyen yayınların ve yalanların hukuki takipçisi olmayı sürdüreceğiz.”

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın