Dolar

32,5095

Euro

34,9139

Altın

2.441,81

Bist

9.915,62

Hazal Bilginer Medya Avrupa’ya açılıyor

Dijital medya uzmanı ve marka danışmanı Hazal Bilginer’in liderliğindeki Hazal Bilginer Medya’nın ünü ülke sınırlarını aştı. Bilginer, dünyaca ünlü bir sağlık turizm markasının marka danışmanlığını üstlendiklerini açıkladı.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-05-10 18:10:45

Hazal Bilginer Medya Avrupa’ya açılıyor

Dijital medya ve marka danışmanlığı alanında faaliyet gösteren Hazal Bilginer Medya, sektördeki başarılını Avrupa'ya açılarak taçlandırmaya hazırlanıyor. 2016'da yılında ilk Tayland dondurmasını Türkiye'ye getirerek adım attığı sektörde imza attığı projelerle adından söz ettiren Hazal Bilginer'in liderliğindeki şirket, Avrupa açılımının ilk ayağı olarak Almanya'yı seçti. Almanya ile Türkiye arasında sağlık turizmi alanında köprü kuran Bilginer, dünyaca ünlü bir sağlık turizm markasının marka danışmanlığını üstlendi.

SAĞLIK TURİZMİNE İVME KAZANDIRACAK

İş dünyasında vizyoner kimliğiyle ve çevresini ortak projelerde buluşturmasıyla tanınan, kariyer yolculuğundaki başarılarına 2021 yılında Girişimci Kadın Ödülü'nü ekleyen Hazal Bilginer, “Hazal Bilginer Medya olarak sağlık turizmi alanında ülkemize ivme kazandıracağına inandığımız bir anlaşma yaptık. Sektörün lider markalarından biri ile danışmanlık anlaşması imzaladık. Çalışmalarımızda sona yaklaştık. Yakında duyurusunu yapıp ayrıntıları paylaşacağız. Bu anlaşma ile Türkiye'nin sağlık turizmindeki güçlü konumuna katkı sunacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

55 KADINA İŞ İMKANI SAĞLADI

Kendini, “İmkansızı mümkün kılan, imkanlar yaratıp durmadan üreten, çalışan biriyim. Üretmeyi çok seviyorum. Üretmek ruhumu iyileştiriyor” diye tanımlayan ve geniş bir iş çevresine sahip olan Hazal Bilginer, sosyal sorumluluk projeleriyle de taktir topluyor. İmkanı olmayan kadınlara meslek kazandırmak için iş ortaklarıyla projeler geliştiren başarılı iş insanı, çalışmalarının karşılığını almaya başladı. İlk etapta 55 kadına iş imkanı sağlayan Bilginer, STK'larla ortak projeler geliştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Haber Ara