Dolar

32,3712

Euro

35,0018

Altın

2.326,08

Bist

9.096,54

Gürsel Güntekin dedesinden öğrendiği mesleği et lokantasıyla taçlandırdı

İzmir'de açılan By Gürsel Steak, Mavişehir Mahallesi'nde hizmet vermeye başladı. Dede mesleğini et lokantası markasıyla taçlandırdığını belirten By Gürsel Steak Kurucusu Gürsel Güntekin, 'Çocukluğumdan beri kasaplıkta deneyim edindim. Mesleğimi dedemden öğrendim. Kendi kasap dükkanımın ardından, meslekteki tecrübemi markalaştırarak yeme içme sektörüne taşımak istedim. Aynı mekanda hem kasap hem restoran olarak hizmet veriyoruz' dedi.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-05-10 18:12:54

Gürsel Güntekin dedesinden öğrendiği mesleği et lokantasıyla taçlandırdı

Son dönemde popülerleşen steakhouse restoranlar (et lokantası), müşteri tercihlerine göre özel olarak pişirilmiş antrikottan filetoya, biftekten pirzolaya kadar çok sayıda eti bir arada sunuyor. Bu alanda faaliyet gösteren işletmelerin sayısı da çoğalırken, doğal et ürünlerini en güzel lezzet ve sunumlarla müşterilerine sunan markalar ise öne çıkıyor. Gürsel Güntekin, kasap ve restoran tecrübesini By Gürsel Steak markasıyla taçlandırdı. By Gürsel Steak, Mavişehir Mahallesi'nde hizmet vermeye başladı. Kaliteli et, doğru lezzet ve güzel sunumu bir araya getiren işletmelerin rekabet ortamında bir adım öne çıktığını söyleyen By Gürsel Steak Kurucusu Gürsel Güntekin, “Çocukluğumdan beri kasaplıkta deneyim edindim. Mesleğimi dedemden öğrendim. Kendi kasap dükkanımın ardından, meslekteki tecrübemi markalaştırarak yeme içme sektörüne taşımak istedim. Aynı mekanda hem kasap hem restoran olarak hizmet veriyoruz" ifadelerini kullandı.

'ZİYARETÇİLER PİŞİRME DERECESİNİ KENDİSİ SEÇİYOR'

Seç ve pişirt konsepti ile müşterilerine etin en leziz ve taze halini sunmayı misyon edindiklerini ifade eden Gürsel Güntekin şu bilgileri paylaştı: “Bin metrekarelik alanda kurulan mekanımız şu an 300 kişilik kapasiteye sahip iken, her bir ziyaretçimiz için kusursuz bir müşteri deneyimi yaratıyoruz. Misafirlerimiz diledikleri eti seçiyor ve istedikleri derecede pişirilmesini talep edebiliyor. Mekanımızda köfteden şarküteriye ihtiyaç duyulan tüm ürünleri sunuyoruz. Uygun marinasyon yöntemleri ile en doğru lezzete ulaşıyoruz."

'İZMİR GASTRONOMİSİNDE STEAKHOUSE KÜLTÜRÜ YAYILIYOR'

Güntekin, verimli et üretimi yöntemleri geliştirdiklerini belirterek, “Hem hayvancılıkta hem et üretiminde en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Çiftliklerimizdeki hayvanlarımız, stresten uzak bir şekilde, fabrikasyon yem kullanılmadan, doğal yollarla besleniyor. Organik etlerimiz bu sayede yüksek besin değerlerine sahip olabiliyor. Etin üretiminden dinlendirilmesine ve işlenip son ürün haline getirilmesine kadar tüm süreç kontrolümüz altında ilerliyor. Tüm ürünlerimiz, usta kasap ve şeflerimizin geliştirdiği tariflerin birer çıktısı. Müşterilerimize lezzet şöleni vaat ediyoruz. İzmir menşeli markamızı globalde de büyütmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara