Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Güldür Güldür Gaziler skeci izle | Güldür Güldür gazi skeci kaçıncı bölüm?

Güldür Güldür Gaziler skeci izle | Trendler listesine giren Gaziler skeci gündemdeki yerini aldı. Tepkiler nedeniyle kaldırılan skeçte hangi sözler kullanıldı? Güldür Güldür gazi skeci kaçıncı bölüm? İşte merak edilen tüm detaylar...

4 Ay Önce Güncellendi

2024-02-03 09:23:54

Güldür Güldür Gaziler skeci izle | Güldür Güldür gazi skeci kaçıncı bölüm?

Sosyal medyanın gündemine oturan Güldür Güldür Gaziler Skeci konusunun detayları merak edildi. Peki ama Güldür Güldür Gaziler skecinde neler dendi ve hangi bölümde yayınlandı? İşte merak edilen detaylar...

Güldür Güldür Gaziler skeci olayı nedir?

Gaziler skecinden yapılan kısa bir alıntı videosunda dikkat çeken "Tamam en gazi sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözlerine yer verildi. Birçok bakan konuyla ilgili açıklama yaparken RTÜK, inceleme başlattığını açıkladı.

gazi skeci güldür güldür

Eleştirilerin üzerine Show TV;

"Sosyal medyada eleştiri konusu yapılan Güldür Güldür skecinde yer alan ifadeler, kanal yönetimimizin yayın ön izlemesi neticesinde, program yapımcısı ile de mutabık kalınarak yayınlanmaya uygun görülmediğinden Show TV ekranlarında yayınlanmamıştır.

Durumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyoruz." açıklamasının yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Güldür Güldür Gaziler skeci izle

YouTube üzerinden yayınlanan Gaziler skeci tüm yayın organlarından kaldırıldı. Güldür Güldür Gaziler skecini izlemek isteyenler bu skece ulaşamadı.

Güldür Güldür gazi skeci kaçıncı bölüm?

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show'da tepkilere neden olan Gazi skeci 360.bölümde yer alıyordu. Tepkilerden sonra kaldırılan skecin yerine, kesitler yayınlandı.

Haber Ara