$

Dolar

46,4646

Euro

53,1076

£

Sterlin

61,5966

Frank

57,4319

Gram Altın

6.256,3600

Bitcoin

2.989.567

$

Dolar

46,4646

Euro

53,1076

£

Sterlin

61,5966

Frank

57,4319

Gram Altın

6.256,3600

Bitcoin

2.989.567

YAŞAM

Erzurum'da CHP'nin seçim TIR'ı kaldırıldı

Erzurum'da seçim çalışmaları kapsamında Lala Paşa Camii ve Yakutiye Medresesi arasına konulan CHP'nin seçim TIR'ı, kaldırıldı.

27.05.2015 - 11:56
cem
Erzurum'da CHP'nin seçim TIR'ı kaldırıldı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Erzurum'da CHP'nin seçim çalışmaları kapsamında stant olarak kullandığı TIR tartışmalara neden oldu. Önceki günlerde Havuzbaşı Kent meydanında bulunan TIR, gece yarısı partililer tarafından Lala Paşa Camii ve Yakutiye Medresesi arasına getirildi. Burada bir gün kalan seçim TIR'ı, Anıtlar Kurulu kararıyla tarihi dokuya zarar verdiği gerekçesiyle dün gece polis ekipleri tarafından kaldırıldı. Zaman zaman partililer ile polisler arasında arbede yaşanırken, TIR çekici tarafından bağlanarak otoparka götürüldü.

TIR'ın kaldırılmasına tepki gösteren CHP Erzurum Milletvekilleri Adayı Gonca Aytaş, Orhan Bozkurt ve partililer Yakutiye Kent Meydanı'ndan Havuzbaşına kadar protesto yürüyüşü yaptı. Havuzbaşı Kent Meydanı'nda basın açıklaması yapan CHP Erzurum 1. Sıra Milletvekili Adayı Gonca Aytaş, seçim TIR'larının haksız bir şekilde kaldırdıklarını söyledi. Aytaş,”Bizim Yakutiye Kent Meydanı'nda propaganda yapabileceğimize dair karar var. Engel yok yani. Bunun ardından da çeşitli iftiralarla karşılaştık dünden beri. Bir tane bile ağaca zarar vermedik. Haksız yere TIR'ımızı kaldırdılar bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın