$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.931.617

$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.931.617

YAŞAM

'Erdoğan'ı savunanları yok etmek istiyorlar'

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, "İstiyorlar ki kimse Recep Tayyip Erdoğan'ı, davasını, misyonunu savunmasın. Kim savunuyorsa da hedef gösteriyorlar, yok etmek istiyorlar" dedi.

07.09.2015 - 18:05
hakan
'Erdoğan'ı savunanları yok etmek istiyorlar'
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayında söylediği sözleri, inanılmaz bir şekilde çarpıtıp büyük bir provokasyona imza atan Hürriyet, özür dilemek yerine saldırıya geçti. Doğan Grubu medya organları, dün akşamki skandal habere tepki göstermek için gazete önünde yapılan eyleme destek veren AK Parti İstanbul Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın'ı hedef gösteren yayınlar yaptı.

Hürriyet'in işaret fişeği ile hakkında sosyal medyada linç kampanyası başlatılan Boynukalın, Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada, “İstiyorlar ki kimse Recep Tayyip Erdoğan'ı, davasını, misyonunu savunmasın. Kim savunuyorsa da hedef gösteriyorlar, yok etmek istiyorlar. Evet ben dün oradaydım. Gerekirse bundan sonra da olacağım” dedi.

“Doğan Grubu bu protestolara alışsın”

Abdurrahim Boynukalın açıklamasında şunları kaydetti: “Kırıp dökmek, taş atmak, şiddet kullanmak… Ne yapılırsa yapılsın, nasıl bir mağduriyet olursa olsun bunların hepsini reddederek, eleştirerek konuşuyorum. Doğan Grubu, Hürriyet gazetesi ilk defa böyle bir tepkiyle muhatap oldu. Bu zamana kadar karakter suikasti yaptılar, savcımızı şehit eden teröristlerin reklamını yaptılar, Cumhurbaşkanımızı idamla tehdit ettiler, şehitlerimiz üzerinden provokasyon yaptılar, fakat hiçbir toplumsal tepki görmeyip, basın özgürlüğünün arkasına sığınmanın verdiği rahatlıkla hareket ettiler. Artık böyle değil. Olmamalı. Askerimize polisime kurşun sıkan bölücüleri koruyup kollamak için yayınlar yapanlar, bu ülkenin yüzde 52 halkoyu ile seçilmiş Cumhurbaşkanına akıl almaz bir şekilde saldırıyor. Böyle bir özgürlük dünyanın hiç ülkesinde hiçbir medya kurumunda yok. Kimse bu hakkı veremez. İstiyorlar ki kimse Recep Tayyip Erdoğan'ı, davasını, misyonunu savunmasın. Kim savunuyorsa da hedef gösteriyorlar, yok etmek istiyorlar. Evet ben dün oradaydım. Gerekirse bundan sonra da olacağım. Bu ülkeyi bölmeye çalışan, seçilmiş liderlerimizi hedef gösteren kim olursa olsun karşısında olmaya da devam edeceğim. Bu medya grubunun saldırılarına çok alıştık, her defasında sineye çekildi. Bundan sonra da onlar, bu medya organları demokratik protestolara, oturma eylemlerine alışsınlar. Aydın Doğan ve yöneticileri, gazetelerinin yanılttığı kitlelerden özür dileyene kadar susmayacağım”

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın