Dolar

43,0324

Euro

50,5079

Altın

6.081,99

Bist

11.398,15

Diyarbakır'da 18 PKK'lı öldürüldü

Diyarbakır'ın Lice ve Silvan ilçelerindePKK'ya yönelik operasyonda 18 örgüt mensubu etkisiz hale getirildi.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-19 21:51:07

Diyarbakır'da 18 PKK'lı öldürüldü

 7. Kolordu Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekiplerinin de aralarında bulunduğu 700 güvenlik görevlisiyle 2 gündür yapılan operasyonlarda, güvenlik güçlerine pusu kurarak ateş açan 14 örgüt mensubu etkisiz hale getirildi.

Silvan ilçesinde, Aile Sağlığı Merkezi'nde sağlık hizmeti verilmesini engelleyen, hendek kazan, yola barikat kuranlara yönelik operasyonda ise 4 örgüt mensubu etkisiz hale getirildi.

hancı
sayı çok çok fazla düşük gösteriyorlar dünyadan gelecek baskılardan dolayı operasyonların durmaması ve infial olmaması için çok düşük gösteriyorlar. mesala erzurum şenkaya da 8 pkk lı öldürüldü açıklandı gerçek 30 pkk lı köylülerle tlf konuştum 30 pkk lı öldürüldü dediler.
Isparta lı
Hepsi ölmeli
Osman Türk
Bence bu gelen rakamlar çok dusuk, askerlerimizin daha çok terorist oldurmeleri gerek. Biliyorum kolay degil ama mumkun mertebe isi suratlestirmek lazim.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Çığla kapanan yolda mahsur kalan 100 kişi köyde misafir edildi

Haber Ara