Dolar

42,8828

Euro

50,6425

Altın

6.216,98

Bist

11.336,18

Denizli'de ay çekirdeği tarlasında meydana gelen obruk korkuttu

Denizli'nin Çivril ilçesinde, gürültü üzerine ay çekirdeği tarlasına giden çiftçiler 5 metre derinliğinde ve 20 metre çapında dev bir çukur ile karşılaştılar.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-31 14:54:09

Denizli'de ay çekirdeği tarlasında meydana gelen obruk korkuttu

İlçeye bağlı Yakacık Mahallesi Elmalı mevkisinde geçen hafta ay çekirdeği hasadı yapan çiftçiler, gürültü üzerine gittikleri tarlada, dev bir çukur oluştuğunu gördü.

Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma, obruğun 5 metre derinliğinde, 20 metre çapında olduğunu tespit etti. Çukurun çevresine güvenlik şeridi çekildi.

Mahalle sakinlerinden Ömer Çavuş, bölgede ilk kez obruk gördüklerini belirterek, "Burada oluşan büyük çukur korkumuzu ve tedirginliğimizi artırdı. Çünkü herkes tarlada çalışıyor. Bölgede çalışan çok sayıda işçi bulunuyor. Yetkililerden inceleme yapmalarını istiyoruz" dedi.

 

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Köprü altında akıllara durgunluk veren görüntüler

Haber Ara