Dolar

32,2815

Euro

35,0471

Altın

2.474,22

Bist

10.505,73

Davutoğlu'ndan Marmara Depremi tweetleri

Başbakan Davutoğlu, Marmara Depremi'nin 16. yılı için 'Acıların hafifletilmesi noktasında bugün daha ilerideyiz' dedi...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-18 00:08:24

Davutoğlu'ndan Marmara Depremi tweetleri

Micro Blog Twitter Sitesi hesabından, Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yaşadığımız bu büyük felaket, depremin uzun yılların ihmali ve vurdumduymazlığının acı ve kaçınılmaz bir sonucu olduğunu ortaya koymuştu. Bu tür felaketlerin etkisinin; toplum ve devlet işbirliğiyle aşılması, en azından acıların hafifletilmesi noktasında bugün daha ilerideyiz'' değerlendirmesinde bulundu.

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklamada, millet olarak bundan 16 yıl önce Marmara Bölgesinde yaşanılan büyük deprem felaketinin acısıyla sarsıldıklarını kaydetti. 

"Yaşadığımız bu büyük felaket, depremin uzun yılların ihmali ve vurdumduymazlığının acı ve kaçınılmaz bir sonucu olduğunu ortaya koymuştu. Bu tür felaketlerin etkisinin; toplum ve devlet işbirliğiyle aşılması, en azından acıların hafifletilmesi noktasında bugün daha ilerideyiz" ifadesini kullanan Başbakan Davutoğlu, 17 Ağustos'ta hayatını kaybedenlere ve vatandaşlara başsağlığı diledi. 

Haber Ara