$

Dolar

48,6454

Euro

56,1834

£

Sterlin

65,6473

Frank

59,4687

Gram Altın

6.735,3700

Bitcoin

3.774.835

$

Dolar

48,6454

Euro

56,1834

£

Sterlin

65,6473

Frank

59,4687

Gram Altın

6.735,3700

Bitcoin

3.774.835

YAŞAM

Dansöze para takınca eşi affetmedi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Mustafa Karakayış (32) bir eğlence mekanında dansöze para taktığı için kendisine boşanma davası açan eşi Tilbe Karakayış'tan (29) özür dilemek için otomobilin arkasına özür pankartı astı

16.05.2023 - 21:08
Cumali Dalkılıç
Dansöze para takınca eşi affetmedi
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Bodrum'da yaşayan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Karakayış geçen cuma arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında dansöze para taktı. O anları ise sosyal medya hesabından paylaştı. Durumu gören Tilbe Karakayış, eşinden boşanmak için dava açarak evi terk etti.

"ALKOLÜN ETKİSİYLE DANSÖZE PARA TAKTIM"

Mustafa Karakayış, kendisini affettirmek için 'Tilbe hayatım beni affet, seni çok seviyorum' yazılı pankart hazırlayıp otomobiline astı. Mustafa Karakayış, "Geçtiğimiz cuma günü arkadaşlarla bir programa gitmiştik. Alkolün de etkisiyle dansöze para taktım. O anları kendi sosyal medya hesabımdan paylaştım. Eşim de bunu gördü. Eşim kızdı bana ve boşanma davası açtı. Hata benim, özür diliyorum. Beni affetsin. 2 çocuğumuz var, onu seviyorum. Eşimi seviyorum, evine dönsün diyorum, pişmanım. Beni affetsin diye her şeyi denedim. Son çare arabanın arkasına özür pankartı astım. İnsanlar görüyor ve 'Biz seni affettik o da seni affeder' diyor" dedi.

Haberi Hazırlayan

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın