$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.931.818

$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.931.818

YAŞAM

Dağlıca için endişeli bekleyiş

Hakkari Dağlıca'da, PKK tarafından askeri konvoya karşı girişilen hain mayınlı pusu eylemi ve ardından başlayan operasyonlarla çatışmalarda yaşananlara ilişkin henüz net bir bilgi yok.

07.09.2015 - 11:46
tugce
Dağlıca için endişeli bekleyiş
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Türkiye, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde dün yaşanan saldırının üzüntüsünü yaşıyor. Dağlıca'daki şehit sayısına ilişkin Genelkurmay Başkanlığı'ndan henüz net bir bilgilendirme yapılmadı. Ancak bölgedeki zorlu arazinin yanı sıra olumsuz hava şartları nedeniyle de saldırı ve ardından başlayan operasyona ilişkin bilgilerin henüz netleştirilmediği belirtiliyor. Ancak çok sayıda ölüm ve yaralı asker olduğu yönündeki teyit edilmemiş bilgiler endişeleri arttırıyor.

Dağlıca'da askeri konvoya saldırı olduğu yönündeki haberlerin duyulması üzerine Konya'da Türkiye-Hollanda maçını seyretmekte olan Başbakan Ahmet Davutoğlu programını keserek Ankara'ya dönmüş, Başbakanlık Basın Merkezi, Davutoğlu'nun Ankara'da güvenlik yetkilileriyle toplandığını duyurmuştu.

Başbakanlık resmi konutunda saat 23.25'te başlayan acil güvenlik toplantısına Başbakan Yardımcılarının yanı sıra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Adalet Bakanı Kenan İpek, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve diğer güvenlik birimi yetkilileri katıldı.

Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren bu zirve saat 00.45 civarı sona erdi.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın