Dolar

44,5205

Euro

51,5652

Altın

6.695,46

Bist

13.051,69

CHP'den 97 kişi için şehitlik teklifi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara saldırısında hayatını kaybedenlerin şehit sayılması için kanun teklifi vereceklerini belirtti.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-13 09:26:07

CHP'den 97 kişi için şehitlik teklifi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk Tv'de Uğur Dündar'ın konuğu oldu. Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin konulara değindi. Kılıçdaroğlu, "Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz." diyerek ellerinden geleni yapacağklarını söyledi.

"ŞEHİT SAYILMALARI İÇİN KANUN TEKLİFİ VERECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, Halk Tv'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, " Parlamento açıldığında, Cumhuriyet Halk Partisi için elimizden geleni yapacağız. Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz.

1 KASIM SEÇİMLERİ İÇİN ÇAĞRI

Geçtiğimiz seçimde sandığa gitmeyen vatandaşlara sesleniyorum. Daha güzel bir Türkiye istiyorsanız, ülkenin geleceği için, çocuklarınız için sandığa gidin. Umarım 1 Kasım'da hepimiz daha aydınlık bir Türkiye için çabalayacağız.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İran'ın Tel Aviv'e füze yağdırdığı anlar...

Haber Ara