Dolar

32,4344

Euro

34,7818

Altın

2.434,58

Bist

10.082,77

Bulaşık makinesinde parlatıcı yerine ne kullanılır?

Bulaşık makinesi, işleri kolaylaştıran bir makine olsa da aniden bir deterjanın, tuzun ya da parlatıcının bitmesiyle bütün işlerin uzamasına neden oluyor. Evdeki malzemelerle bulaşık makinesini tek yıkamalık, geçici ya da her zaman doğal malzemelerle çalıştırmak isteyenler, yeni bir alternatif arıyor. Peki ama bulaşık makinesi parlatıcısı bittiğinde parlatıcı yerine ne kullanılır? Makine parlatıcısı yerine ne kullanabilirim? Parlatıcı gözüne farklı ne koyabilirim? Bulaşık makinesi tuz yerine ne konur? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-08 14:48:43

Bulaşık makinesinde parlatıcı yerine ne kullanılır?

Bulaşık makinesinde genellikle üç temel temizlik maddesine gerek duyulmaktadır. Bunlar; tuz, parlatıcı ve deterjandır

Bulaşık makinesi Parlatici Yerine Ne Kullanılır?

Bulaşık makinesi parlatıcılarının kimyasallarından uzaklaşmak ve farklı bir alternatif aramak isterseniz, birçok seçenek mevcut. Bunların başında, en sağlıklı besin olarak gösterilen sirke yer alıyor. Dolayısıyla bulaşık makinesi parlatıcısı yerine elma sirkesi kullanabilirsiniz.

Bulaşık makinesi tuz yerine ne konur?

Bulaşık makinesine kimyasal tuz kullanmak yerine limon tuzu kullanabilirsiniz. Çünkü bulaşık makinesi tuzu adı altında kullanılan tuzlar uzun bir süre sonra bulaşık makinenize zarar verebilir. Bu nedenle limon tuzu iyi bir fikir olabilir.

"Bulaşık makinesi deterjanım bitti yerine ne konur?"

Haber Ara