Dolar

32,5230

Euro

34,8416

Altın

2.488,34

Bist

9.538,80

Başarılı Estetik Uzmanından Takdir Edilen Davranış

Başarıları adından bahsettiren uzman estetisyen Özgür Özer herkesin takdirini kazanacak bir davranışa imza attı. Birçok hizmeti ile dikkat çeken estetisyen özellikle son olarak herkes tarafından yakından takip edilmeye başlandı.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-05-08 16:49:33

Başarılı Estetik Uzmanından Takdir Edilen Davranış

Büyük bir ilgiyle karşılaşan sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda uzman ismin daha önce meme ucunu kaybetmiş olan kadınlar için yeni bir meme simülasyonu şansı oluşturuyor. Pek çok kadın tarafından takip edilen bir konu olarak karşımıza çıkan bu proje pek çok kişinin de heyecanlanmasına neden oldu.

Kadınlar için Oldukça Önemli Bir Gelişme

Bu alanda kadınlar için estetik ayrı bir konumda yer alıyor. Genellikle kadınlar için estetik güzelleşmenin yanı sıra aynı zamanda psikoloji, özgüven gibi birçok konunun çözümü haline geliyor.

Güzellik gibi konularda istediği görünümü elde edemeyen kadınlar içerisinde sıklıkla psikolojik sorunlar ve düşük özgüven gibi sıkıntılar yaşanıyor. Buna karşı kişiler tarafından çözüm odaklı araçlar içerisinde estetik ilk sırada yer alıyor. Bu konuda detaylı bir şekilde yaptığı işlemler ile gündemde olan Özgür Özer kadınların güzellik algısına yönelik birçok çalışma ile gün yüzüne çıkıyor.
Konu dahilinde son olarak gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi bir çok kadın için umut niteliğinde bulunuyor.

Haber Ara