Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Balayı Tatili Ne Zaman Ayarlanır?

Balayı tatilinizi eşinizle beraber planlayarak baş başa ve romantik anlarla dolu herhangi bir sorun yaşamadan geçirmek için düğünden aylar öncesinde ayarlamaya başlamanız gerekir.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-10-07 16:46:23

Balayı Tatili Ne Zaman Ayarlanır?

Eşinizle birlikte ne tür aktivitelerden hoşlandığınızı, nereleri gezmek istediğinizi, deniz tatili mi yoksa doğa tatili mi istediğinizi, ne tür bir konaklama tercih ettiğinizi, hangi bölgeye gitmek istediğinizi belirten bir liste hazırlayabilirsiniz. Böyle bir listeyle balayınızın nasıl bir yönde ilerleyeceğini belirlemiş olursunuz. Aylar öncesinden yapacağınız tatil planınız sayesinde düğün telaşında bu konularla uğraşmamış olup, ekonomik ve keyifli bir tatile sahip olacaksınız.

Balayı tatili herkesin hayatında önemli bir yere sahip olduğu için özel olsun istenir. Bu nedenle çok iyi planlanmış bir balayı tatili için bütçenizi de ona göre ayarlamanız gerekir. Balayı tatilinize mümkünse düğünden sonra bir kaç gün ara vererek çıkarsanız düğün telaşından yorgun düşeceğiniz için dinlenmiş olarak çıkarsınız.

Yeni evli çiftler artık sıradanlaşmış tatil anlayışından vazgeçip romantik anlar yaşayıp baş başa kalabilmek için balayı villasını tercih ediyorlar. Bunun en önemli sebebi kalabalıktan ve gürültüden uzakta, rahatsız edilmeden geniş ve konforlu yaşam alanları sunmasıdır. İçinde bir evde ihtiyacınız olabilecek modern ev ve mutfak eşyası bulunması da konforunuz açısından önemlidir. Korunaklı bahçesinde barbekü keyfi yapabilir, özel havuzunda dilediğiniz kadar yüzebilir sabahları havuz başında keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz. Jakuzili, lüks, doğa ve deniz manzaralı bu villalardan arzu ettiğinizi seçip keyifle tatilinize başlayabilirsiniz.

Balayı Villasında Konaklama Keyfi

Sorunsuz, huzurlu ve konforlu bir balayı tatiline sizi özel hissettirecek bir balayı villası kiralayarak sahip olabilirsiniz. Balayı tatilinde konaklama çok önemli bir konu olduğu için kiralayacağınız villayı da o özenle seçmelisiniz. Birbirinden güzel doğa ve deniz manzaralı yüzlerce balayı içinden sizi en çok cezbeni kiralayabilirsiniz. Ege ve Akdeniz bölgesinin en güzel manzaralarına sahip lokasyonlarında konumlanan villalar doğanın içinde huzurlu bir tatil yaşamanızı sağlar. Alanında uzman ve güvenilir kiralama sitesi Villa Reyonundan erken rezervasyon avanatajlarından faydalanarak ekonomik bir şekilde balayı villanızı kiralayabilirsiniz.

WhatsApp Image 2022-10-07 at 16.17.51

Haber Ara