Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Bakan Soylu: Diyarbakır'daki patlama terör saldırısı

Diyarbakır'da dün meydana gelen patlamanın terör saldırısı olduğunu söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, saldırının yerin altına tünel kazılıp patlayıcı yerleştirilerek yapıldığı bilgisini verdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-12 10:00:59

Bakan Soylu: Diyarbakır'daki patlama terör saldırısı

Diyarbakır'da il emniyet müdürlüğü ek birimlerinin yer aldığı alanda dün meydana gelen ve 2 sivil personel ile bir polis memurunun şehit olduğu patlamanın nedeni belli oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, patlamanın terör saldırısı olduğunu söyledi.

Soylu, şöyle konuştu:

"Zırhlı aracın tamiri sırasında gerçekleşti. Araştırma yapıldı. Mesele bir terör saldırısı. Orada yaklaşık 10-12 hafif yaralımız var. Bir teknisyen yardımcımız ve polisimiz daha şehit oldu. Terör saldırısı olduğu açığa çıktı. İçeriye mi girildi diye düşünmüştük. Dışarıdan açılan bir tünel vasıtasıyla gerçekleştirdiler."

Hak
Eeee hani pkk yı darma duman etmiştiniz. Demekki dereyi görmeden paçayı sıyırmayacaksın.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara