Dolar

32,2509

Euro

34,6802

Altın

2.400,05

Bist

10.358,10

Azerbaycanlı Aypara Shikhiyeva & Ali Mammadov çiftinin düğünleri göz kamaştırdı!

Azerbaycan’da geniş kitleler tarafından tanınan ve takip edilen Aypara Shikhiyeva, görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Yine Azerbaycan’ın tanınmış simaları arasında olan Ali Mammadov ile hayatlarını birleştiren Aypara’nın düğününde her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve oldukça lüks içerisindeydi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-07 11:55:23

Azerbaycanlı Aypara Shikhiyeva & Ali Mammadov çiftinin düğünleri göz kamaştırdı!

Medyanın ve magazinin de yoğun ilgi gösterdiği düğünde, adeta bir servet harcandığı tahmin ediliyor. Düğün organizasyonunda misafirlerin rahatı ve konforu için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, pahalı şamdan ve çiçekler ile adeta büyük bir Show hazırlanmıştı. Azerbaycan'ın tanınmış simalarının da yer aldığı gösterişli düğünde birçok ünlü sanatçıda sahnede yerini aldı.

Aypara Shikhiyeva ise gelinliği ile dikkatleri üzerinde toplarken, gelinliğin ise Azerbaycanlı ünlü modacılar için Aypara'ya özel hazırlandığı bilgisine ulaşıldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin devam ettiği düğünde, tüm misafirler doyasıya eğlendi. Aypara ve Ali Mammadov çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, Ali Mammadov'un düğün için ufak çaplı bir servet harcadığı bilgisine ulaşıldı.

Sosyal medya platformları üzerinde de birçok paylaşım alan ve fotoğraflarına yer verilen düğün ile ilgili, birçok kullanıcı yorumda bulunarak, düğündeki lüks ve gösterişten çok etkilendiğini dile getirdi. Ayrıca Aypara Shikhiyeva'nın gelinliği yine sosyal medyada en fazla konuşulan konulardan bir tanesi oldu.

Davetli sayısının sınırlı tutulduğu düğünde, Azerbaycan'ın birçok tanınmış sanatçısı ve orkestrası yer alarak, gelen misafirleri sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendirdi. Şarkılara misafirlerle birlikte eşlik eden Aypara ve Ali Mammadov çifti, tüm katılımcılara teşekkür ederek çok mutlu olduklarını dile getirdi.

WhatsApp Image 2020-05-07 at 11.47.20

Haber Ara