$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.923.352

$

Dolar

46,8629

Euro

53,6121

£

Sterlin

62,6094

Frank

58,3380

Gram Altın

6.277,7800

Bitcoin

2.923.352

YAŞAM

Antalya'da benzin istasyonu patladı

Antalya'da akaryakıt istasyonunda gaz alan otomobildekilerden birinin sigara yakması patlamaya neden oldu.

25.08.2015 - 14:14
cem
Antalya'da benzin istasyonu patladı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Burdur'da oturan Mustafa Coşkun, ağabeyi Murat Coşkun ve annesi Arife Coşkun, Antalya Havalimanı'na bir yakınlarını bıraktıktan sonra Konya'ya gitmek için yol çıktı.

ARABANIN İÇİNDE SİGARA YAKTILAR

Sürücüsü tespit edilemeyen LPG'li 42 PE 147 plakalı otomobil, gaz almak için saat 05.00 sıralarında Aksu İlçesi Serik Caddesi'ndeki akaryakıt istasyonuna girdi.

ARAÇ ALEV ALDI

Gaz doldurulan otomobil, hareket edeceği sırada araçtakilerden biri sigara yaktı. Gaz kaçağı nedeniyle otomobilde önce şiddetli bir patlama meydana geldi, ardından araç alev topuna döndü.

Aracın yandığını fark eden istasyon çalışanları, yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederken 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Bunun üzerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alev topuna dönen otomobil söndürüldü. Yanmaya bağlı ağır yaralanan Murat ve Mustafa Coşkun kardeşler, sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarıldı.

1 KİŞİ YANARAK ÖLDÜ

İlk müdahaleden sonra Murat Coşkun Antalya Eğitim ve Araştırma, Mustafa Coşkun ise, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ekipler, otomobilin arka koltuğunda oturan Arife Coşkun'un ise yanarak öldüğünü tespit etti.

Anne Coşkun'un Antalya Adli Tıp Morgu'na götürülen cenazesi, buraya gelen yakınları tarafından parmağındaki gümüş yüzükten teşhis edildi. Hastanede tedavileri devam eden Coşkun kardeşlerin, yanıkların ileri seviyede olması nedeniyle İstanbul'a sevk edileceği kaydedildi.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın