Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Ankara saldırısında ölenlerin otopsi işlemleri sürüyor

Başkent'te gerçekleşen saldırda ölenlerin adli tıp kurumundaki otopsi işlemleri devam ediyor.

11 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-11 10:27:09

Ankara saldırısında ölenlerin otopsi işlemleri sürüyor

AA'nın haberine göre, Sabah saatlerinde gerçekleşen bombalı saldırıda ölenlerin cesetleri, hastanelerdeki işlemler sonrasında Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına getiriliyor.

Patlama olayını duyan ve yakınlarından haber alamayan çok sayıda kişi Adli Tıp Kurumu önünde toplanırken, burada bulunan yetkililerden bilgi almaya çalışıyor. 

Adli tıp kurumu bahçesine Yenimahalle Belediyesi tarafından iki çadır kurulurken, bekleyenlere yine belediye ekipleri tarafından sıcak çorba ve çay ikramında bulunuluyor. Türk Kızılayı Derneği de akşam saatlerinde havanın serinlemesi nedeniyle ölenlerin burada bekleyen yakınlarına battaniye dağıtımı gerçekleştirdi.

Otopsi işlemleri tamamlananların cenazeleri ise yakınlarının eşliğinde GATA ya da Başkent Üniversitesi Hastanesinin morglarına taşınıyor.

Bu arada Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına gelen HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ da ailelerle görüşerek, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara