Dolar

42,5148

Euro

49,6029

Altın

5.770,62

Bist

10.918,51

Aksaray'da sokak ortasında infaz! Akraba kavgası ölümle sonuçlandı

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde çıkan silahlı kavgada, akrabası tarafından pompalı tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

4 Ay Önce Güncellendi

2025-08-01 16:02:05

Aksaray'da sokak ortasında infaz! Akraba kavgası ölümle sonuçlandı

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde meydana gelen silahlı kavga, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Aynı yaşta ve akraba oldukları öğrenilen Afganistan uyruklu iki kişi arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü.

Olay, Ortaköy ilçesine bağlı Kızılay Mahallesi'nde yaşandı. Afganistan uyruklu A.J. (26) ile yine aynı uyruktan olan B.J. (26) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. İkilinin tartışması kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Tartışma esnasında A.J, yanında bulundurduğu pompalı tüfekle B.J'ye ateş etti. Saldırının ardından olay yerinden kaçan A.J'nin yakalanması için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, B.J'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından B.J'nin cansız bedeni Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi A.J. ise polis ekiplerinin takibi sonucu Aksaray-Ankara kara yolunda bir aracın içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini aktardı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Mevsim normalleri değişti, ayılar hâlâ uyanık

Haber Ara