$

Dolar

46,6600

Euro

53,1528

£

Sterlin

62,0951

Frank

57,5952

Gram Altın

6.130,1300

Bitcoin

2.776.219

$

Dolar

46,6600

Euro

53,1528

£

Sterlin

62,0951

Frank

57,5952

Gram Altın

6.130,1300

Bitcoin

2.776.219

YAŞAM

'AKP gayri meşru bir şekilde Türkiye'yi yönetiyor'

HDP lideri Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hükümet kurma yetkisini halen vermemiş olmasını eleştirdi.

08.07.2015 - 09:20
hakan
'AKP gayri meşru bir şekilde Türkiye'yi yönetiyor'
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Ajansların haberine göre, Demirtaş, Erdoğanın yetkiyi bugüne kadar vermemesinin normal olmadığını belirterek “AKP, hakkı olmadığı halde bir aydır gayrimeşru bir şekilde Türkiye'yi yönetiyor” dedi.

Demirtaş konuşmasnın devamında şu ifadeleri kullandı:

“AKP yönetimi koalisyondan yana istekli, Cumhurbaşkanı ise erken seçimden. Erken seçim ihtimali giderek ağır basıyor.

‘Doğan-Erdoğan görüşmesi'

“Celal Doğan'ın Cumhurbaşkanı ile görüşmesi bilgimiz dahilindeydi ama özel bir görüşmeydi. HDP'den Cumhurbaşkanı'na, Cumhurbaşkanı'ndan da HDP'ye herhangi bir mesaj gidip gelmemiştir.”

Diyarbakır mitingindeki patlama

“Diyarbakır mitinginde bombayı patlatan kişi, devletin içerisindeki istihbarattan ve emniyetten destek almıştır.”

Çözüm süreci

“Çözüm süreci ile ilgili; “Kurulacak bir hükümetten önce İmralı' ya bir heyet gitmesi olanaklı görünmüyor. Ama tecrit tartışmalarına son vermek için ailesi Öcalan ile görüştürülmeli.”

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın