$

Dolar

48,6282

Euro

56,1731

£

Sterlin

65,6439

Frank

59,5067

Gram Altın

6.712,3200

Bitcoin

3.783.433

$

Dolar

48,6282

Euro

56,1731

£

Sterlin

65,6439

Frank

59,5067

Gram Altın

6.712,3200

Bitcoin

3.783.433

YAŞAM

Aileler için ilk ataşelik açıldı

İlk kez Düsseldorf Başkonsolosluğu'nda açılan Aile ve Sosyal Politikalar Ataşeliği ile çocukları ellerinden alınan Türk ailelere yardımcı olunması amaçlanıyor.

29.05.2015 - 09:46
tugce
Aileler için ilk ataşelik açıldı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Yeni Şafak'ın haberine göre; Yurtdışında açılması planlanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın duyurduğu aile ataşeliklerinin ilki Düsseldorf'ta hizmete girdi. Düsseldorf Başkonsolosluğu bünyesindeki ataşeliğin açılışını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik yaptı. Çelik, ilk kez Düsseldorf'da açılan, ana hatlarının çizildiği bu ataşeliğin görevlerinin ve çalışma yönteminin zaman içinde oluşacağını söyledi.

YANLARINDA OLACAĞIZ

Çelik, çocukları ellerinden alınan Türk kökenli ailelerin rakamlarının çok ürkütücü olduğunu belirterek, “İnşallah bu konuda da Türkiye'de uyguladığımız sistemleri bir nebze buraya adapte etmeye çalışarak ve elbette mevcut Almanya'nın sistemi ile bağdaşır kılmak suretiyle çözüm önerilerimiz olacak” şeklinde konuştu. Düsseldorf'un yanısıra Münih, Hamburg, Stuttgart ve Köln'de de ataşelikler açılacak.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın