Dolar

42,9238

Euro

50,6321

Altın

6.235,14

Bist

11.297,67

Ağrı Dağı'nın zirvesinden çöp yığını görüntüleri

Türkiye’nin heryerinden gelen dağcılar her yıl Ağrı Dağı’nın zirvesine tırmanış gerçekleştiriyor. Bu tırmanış esnasında beraberinde götürdükleri gıda ürünlerini tükettikten sonra çöplerini kamp alanlarında bırakan dağcılardan geriye ise çöp yuvasını aratmayan görüntüler kalıyor.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-16 09:05:09

Ağrı Dağı'nın zirvesinden çöp yığını görüntüleri

Ağrı Dağı'nın 4 bin 200 metre yüksekliğindeki kamp alanında bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, dağın tepe noktalarında çöp yığınları olduğu görülüyor.

Görüntüleri çektikten sonra sosyal medya hesabından paylaşan bir dağcı paylaşımının altına ise şu notu düştü:“Ağrı Dağı 4200 m kamp alanı. Dağcılar da bunu yaparsa işimiz çok zor. Bunu hangi belediye toplayabilir. 2003'de zirve yapmıştım. Götürdüğümüzü geri getirdik. Zor değil.”

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

Haber Ara