Yalova'da görev yapan 43 yaşındaki matematik öğretmeni İlhan Algınkaplan'ın cansız bedeni, İznik Gölü'nde sahilden yaklaşık 50 metre açıkta bulundu.
ANNESİNİ ARAYIP GEZECEĞİNİ SÖYLEDİ
Yalova Abdülhamithan Ortaokulu'nda matematik öğretmeni olan Algınkaplan, okulun ilk ders gününün ardından çıkış yaptı. Saat 11.00 sıralarında annesini arayarak gezeceğini söyledi. Babasına ait 77 DH 455 plakalı otomobili göl kenarında, cep telefonu ve kıyafetleri ise göl sahilinde bulundu.

12 SAATLİK ARAMANIN ARDINDAN CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı, AFAD ve Sualtı Arama ve Kurtarma ekipleri bölgede çalışma başlattı. Yaklaşık 12 saatlik aramanın ardından deniz polisi cansız bedeni tespit etti. Algınkaplan'ın cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Oğullarının sudan çıkarıldığını gören annesi Hatice ve babası Sadettin Algınkaplan gözyaşlarına boğuldu.