Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Kauno Zalgiris'i 3-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
"SONUÇTAN VE OYUNDAN ÇOK MUTLUYUM"
Italiano şunları söyledi:
"Maça ilk başladık ve evinizde iyi bir iş çıkarmalısınız. Çocukları tebrik ederim, harika iş çıkardılar. Bize inanç var, bunu görüyoruz. Sonuçtan ve oyundan çok mutluyum. Bu maç her şey iyiydi, mükemmel performans."
"DAHA İYİ OLMALIYIZ"
"Daha iyi olmalıyız, bu yetmez. Daha çok gol atabilirdik. Böyle kazandığınız maçlarda eğlenmelisiniz. Kaybettiğinizde ders çıkararak gelişmelisiniz."
CERNY HAKKINDA
Vaclav Cerny'nin maçtan önce iki gün hasta olduğunu belirten Italiano, ilk yarı sonunda çıkarmayı doğru bulduğunu söyledi. "Pazar günü sahada olacak" dedi.
"YOLUN ÇOK BAŞINDAYIZ"
"Yolun çok başındayız, iki ay bile olmadı geleli. Önümüzde çok günler olacak ve zor günler de olacak. Hep böyle olmayacak. Biz her kulvarda sonuna kadar gitmek istiyoruz."