Trabzonspor'un 59. kuruluş yıl dönümü ve ilk Süper Lig şampiyonluğunun 50. yılı için şehirde görkemli tören düzenlendi. Başkan Ertuğrul Doğan tören öncesi basın mensuplarının gündemdeki Mısırlı yıldız Muhammed Salah sorusunu da yanıtladı. Doğan, “Dün söyledim şu an Salah ile öyle bir anlaşma yok” cevabını verdi. Başkan'ın soruyu gülerek yanıtlaması ise kafalarda soru işareti bıraktı. Taraftarlar başkanın gülmesini "Sürprize hazır olun olarak” anladı.
TRABZONSPOR'DA 59. YIL COŞKUSUNA SALAH DAMGASI

Karadeniz devi Trabzonspor'un 59. kuruluş yıl dönümü ile Süper Lig'deki ilk şampiyonluğunun 50. yılı dolayısıyla Trabzon'da tören düzenlendi. Törende konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Herkesin gönlü rahat olsun. Herkesin gurur duyacağı, çocuklarına gururla anlatacağı ve dünyanın neresinde olursa olsun göğsünü gere gere ‘Ben Trabzonsporluyum’ diyeceği yarınlar için canla başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA ATKI DETAYI

Başkan konuşmasını yaparken kulübün canlı yayın kamerasına yansıyan bir detay ise sosyal medyayı salladı. Bir taraftarın elindeki “Ya Allah, Bismillah, Muhammed Salah” yazılı atkı saniye saniye ekrana yansıdı.

Kaynak: TİMETÜRK